Varastatud ratas jõudis pärast 14 aastat taas omanikuni

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia

Saarlaselt 14 aastat tagasi varastatud jalgratas jõudis tänu kaupluses säilinud rattaregistrile uuesti omanikuni, kuid politseid toona vargusest ei teavitatud.

Hiljuti jõudis Kuressaare politseijaoskonda jalgratas, mille õigusjärgse omaniku otsimine viis Kuressaare politseijaoskonnas leidudega tegeleva patrullpolitseiniku Ahto Auliku ootamatu avastuseni, vahendab Meie Maa. Nimelt selgus, et seesama ratas, mis nüüd oli leidnud tee politseijaoskonda, oli 14 aasta eest varastatud selle toona viieaastaselt omanikult.

Ebaseaduslik omanikuvahetus

Ratas vahetas ebaseaduslikul teel omanikku mitte palju pärast selle soetamist, kuid politseile jäi sellele vaatamata toona vargusest teatamata. «Antud juhul saime ratta inimesele tagastada seepärast, et kohalik kauplus oli selle müümise hetkel oma registrisse kandnud ja seal kajastus ka ratta omanik,» sõnas Aulik.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles