Nordica suurendab koostööd Turkish Airlines’iga (1)

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koostöö laiendab Nordica klientidele Turkish Airlines’i poolt pakutavat sihtkohtade valikut.
Koostöö laiendab Nordica klientidele Turkish Airlines’i poolt pakutavat sihtkohtade valikut. Foto: Mihkel Maripuu

Nordica strateegiline partner Adria Airways sõlmis lepingu koodijagamiseks Turkish Airlines’iga Tallinna-Istanbuli liinile.

Tegu on Nordica liiniarendustöös järgmise märgilise koostööleppega, mis pakub Nordica klientidele täiendavaid edasilennuvõimalusi ning laiendab Turkish Airlines’i pakutavate sihtkohtade valikut.

«Turkish Airlines, mida on korduvalt nimetatud parimaks Euroopa lennufirmaks, teeb koostööd vaid teiste parimatega. Seega on tõsiasi, et meie partner Adria Airways saavutas Turkish Airlines’iga Nordica jaoks koodijagamise kokkuleppe, märk usaldusest ja tunnustusest ka Nordica meeskonnale,» ütles Sven Kukemelk, Nordica äriarenduse juht. «Olen veendunud, et kokkulepe pole kasuks mitte ainult Nordicale ja Turkish Airlines’ile, vaid see lihtsustab ka Eesti inimeste reisimisvõimalusi Istanbuli suunal.»

Kuna nii Turkish Airlines kui ka Adria Airways on Star Alliance’i, maailma suurima lennufirmade ühenduse liikmed, kasutavad mõlemad ühist Miles&More boonusprogrammi. Tänu sellele saavad kõik reisijad nautida sellega kaasnevat kõrgeimat kvaliteeti ja hüvesid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles