Taani meedia: SASi laiaulatuslik probleem puudutab Tallinna lende

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka SASil on lennukitega probleeme.
Ka SASil on lennukitega probleeme. Foto: Reuters / Scanpix

Lennuki Bomardier CRJ900 tehnilise rikke tõttu on SAS jätnud ära või jätmas kümneid lende, teiste seas ka Tallinna oma. Tallinna lennujaama pole probleemidest informeeritud.

Tehnilisest rikkest põhjustatud probleemide tõttu ei maandunud täna Kopenhaagenis SASi lennud Aarhusist, Oslost, Londonist, Aberdeenist, Münchenist, Tallinnast, Palangast, Wroclawist, Hamburgist, Stuttgardist, Brüsselist, Helsingist, Stavangerist, Varssavist, Zürichist, Düsseldorfist ja Berliinist, kirjutab Local.

Samal põhjusel jäävad ära väljumised Zürichi, Helsingi, Stuttgardi, Stavangeri, Wroclawi, Düsseldorfi, Hamburgi, Berliini, Londoni, Aarhusi, Arberdeeini, Müncheni ja Varssavi lennud.

Kokku puudutab see 17 väljumist ja 22 Kopenhaagenisse maanduma pidavat lendu.

«Bombardieri CRJ900 tehniline ülevaatus on põhjustanud mõned lendude ärajätmised ajavahemikus 22-23. maini,» teatas SAS oma avalduses. SAS palub oma klientidel kontrollida lennu toimumist enne lennujaama minekut. «Palume võimalike ebamugavuste pärast vabandust,» teatas SAS.

Tallinna lennujaama pressiesindaja Priit Koffi sõnul pole nemad väidetavast probleemist teadlikud ning ärajäävatest lendudest pole neid teavitatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles