Selgus veel rida põhjuseid, miks joobes reisija Elroni rongist välja visati

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval hilines mitu Elroni rongi, kuna Tallinn-Väikse peatuses kutsuti joobetunnustega rongireisija tõttu politsei. Elroni esindaja tunnistas, et reisija olevat räusanud ning end piletimüüjale paljastanud, kuid politsei saabudes tõmbas mees tagasi.

Elroni teenindusjuhi Ingrid Plutuse sõnul oli esmaspäevasel reisil 267 Tallinnast Raplasse klienditeenindaja sunnitud otsustama politsei kutsumise kasuks. «Meesterahvas, kellele politsei kutsuti, oli tugevas joobes, räpane, kasutas kaasreisijate (sealhulgas laste) kuuldes ebatsensuurseid sõnu, paljastas end klienditeenindajale ning keeldus allumast tema korraldustele,» kirjeldas ta.

Juhtunu põhjustas mitme rongi hilinemise ning Plutuse kinnitusel ei saa Elron lubada teiste reisijate sellisel moel solvamist, seega otsustati reisija rongist eemaldada.

«Kui politsei sinna jõudis, siis käitus mees viisakalt. Kuna rong läks edasi ja keegi ei andnud teavet, mis seal toimus, siis ei olnud põhjust teda kinni pidada,» täpsustas PPA põhja prefektuuri pressiesindaja Seiko Kuik. Isik läks rongist välja ning jäi järgmist rongi ootama.

Kuik märkis, et mees oli küll joobetunnustega, kuid ei rikkunud seadust ega avalikku korda, mistõttu pole see põhjus, miks inimest kinni pidada. Kui aga tagantjärele peaks politseile juhtunu kohta avaldus tulema, siis läheb see kohe menetlusse ning asja hakatakse uurima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles