E-ostlemise keskkond Cherry lõpetab tegevuse (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cherry keskkond.
Cherry keskkond. Foto: Repro

Eestis ja Lätis tegutsev e-ostlemise keskkond Cherry lõpetab homsest oma tegevuse. Inimeste seni ostetud teenuste pakkumine on lepingutega tagatud ning enamik kliente kahju ei kannata. 

Cherry Media OÜ juhatuse liikme Andres Susi sõnul on majanduslike raskuste leevendamiseks viimastel kuudel aktiivselt lahendusi otsitud, kuid praeguseks on langetatud siiski otsus tegevus lõpetada.

«Meil on siiralt kahju nii klientide kui koostööpartnerite ees, et oleme jõudnud olukorda, kus peame kõigist tehtud pingutustest hoolimata ettevõtte uksed sulgema,» rääkis Susi. «Töötame aktiivselt selle nimel, et praeguseks ca 4000 vautšerit ostnud kliendid saaksid oma teenused kätte, püüame olla kõigile osapooltele abiks ja kättesaadavad ning teeme koostööd tarbijakaitseametiga.»

Eesti teenusepakkujate, sealhulgas restoranide ja spaade vautšerid kehtivad jätkuvalt samadel tingimustel kõigi teenusepakkujate juures. Cherry on sõlminud kõigi teenusepakkujatega lepingud, mis tagavad tarbijale teenuse kättesaamise. Maksetega on kaetud ka enamik Cherry keskkonnast ostetud lennupileteid ja turismireise.

Siiski palub Cherry Media OÜ reisi ostnud klientidel ühendust võtta aadressil info@cherry.ee.

Möödunud aasta augustis müüs ettevõte oma Leedu haru sealsele juhtkonnale ja väljus füüsilise kauba ärist, kirjutas BNS. «See kampaaniapõhine mudel, mida püüdsime mitu aastat õigesti käima saada kaupade puhul, kahjuks ei toimi nii, nagu me seda kvaliteedi- ning majandusnäitajate poolest soovisime näha,» ütles Susi toona.

Ettevõte ei ole alates 2013. aastast äriregistrile majandusaasta aruannet esitanud. Neljapäeva seisuga oli Cherry Media OÜ maksuvõlg 20 446 eurot.

Cherry Media OÜ on 2010. aastal asutatud e-ostlemise keskkond, mis vahendas erinevate teenusettevõtete sooduspakkumisi. Firmal on hetkeseisuga Eestis ja Lätis kokku kohustusi ca 1,2 miljoni euro ulatuses.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles