Internetist ostetud pilet läheb kallimaks (2)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Kui varem sai piletilevi tooteid osta internetist teenustasuta, siis alates juuni algusest lisandub pileti enda hinnale ka pool eurot teenustasu.

Seoses IT-valdkonna järjest kasvavate investeeringuvajaduste ja üldise kulude kasvuga kehtestab Piletilevi 6. juunist internetist ostetavatele piletitele teenustasu.

Teenustasu suuruseks Piletilevi veebipoes saab olema 50 senti. Teenustasuta saab edaspidi soetada pileteid kolmekümnes müügipunktis üle Eesti, mille kohta leiab infot Piletilevi veebilehelt. Teistes füüsilistes müügipunktides on teenustasu suurus 90 senti.

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmanni sõnul on hinnatõus tingitud IT-investeeringute vajadusest ja üldisest kulude kasvust. «Internetimüügi osakaalu pidev suurenemine, konkureerivate teenuste esiletõus ja klientide järjest kõrgenevad ootused seavad oma surve piletimüügisüsteemide arendamisele ja serverikuludele. Lisaks IT-kulude tõusule tingib tulude suurendamise vajaduse ka üldine hinnatõus,» selgitas Beilmann.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles