Rongi alla jäänud eakas naine pääses kergete vigastustega

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

91-aastane naine jäi Põhja-Saksamaal raudteed ületades rongi alla, kuid pääses kõigi üllatuseks vaid kergete vigastustega.

Eakas naine hakkas reedel Langwedeli jaamas raudteed ületama, lükates enda ees käimisraami, kuid talle jäi märkamatuks, et samal ajal ligines ekspressrong kiirusega 160 km/h, vahendab Local. Rongijuhi sõnul kuulis ta küll, kui õnnetus juhtus, kuid eeldas, et oli tabanud mõnd metslooma. Kui juht järgmises peatuses kontrollima läks, millega tegu, avastas ta rongi alt käimisraami jäänused.

Politsei sõnul oli rongijuht šokis ega suutnud enam sõitu jätkata. Ta suundus kiiresti tagasi õnnetuspaika ning nägi naist raudteel lebamas. Kohale saabunud kiirabi andis sündmuskohal eakale naisele arstiabi ning selgus, et ta pääses vaid kergete vigastustega. Kiirabi viis ta sellegipoolest ettevaatusabinõuna haiglasse.

Napilt surmast pääsenud naine ütles politseile, et on seda otseteed kasutanud juba aastaid, olenemata sellest, et peab liikuma käimistoe abil. Kui ta nägi rongi lähenemas, viskus ta kiiresti rööbaste vahele ning rong sõitis temast üle. Politsei märkis, et sarnastel juhtudel takerduvad enamasti näiteks inimese riided siiski rongi külge ning rong tõmbab ta endaga kaasa, kuid antud juhul pääses naine tõepoolest õnnelikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles