Uus äpp: leia endale sobivaim päevapraad

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiliäpp Päevapraad.ee.
Mobiiliäpp Päevapraad.ee. Foto: Screenshot

Sel nädalal kuulutati Eesti parimaks mobiilirakenduseks Pipedrivem, kuid võistlustules oli samas ka saarlase Raimond Vatko mobiiliäpp Päevapraad.ee, mis on oma tänuväärt infoga küllalt tublisti kasutust leidnud.

Vatko rääkis, et sai aprilli lõpus e-kirja, kus tal soovitati osa võtta Eesti parima mobiilirakenduse konkursist, vahendab Saarte Hääl. Kuna tal just valmiski Päevapraad.ee (IOS-i versioon) mobiilirakendus, otsustas ta osaleda ja täitis vajalikud tingimused.

«Žürii hindas rakendusi, millel on rahvusvahelist potentsiaali, mis on kvaliteetsed ja mugavad, millest tõuseb majanduslikku kasu või mis aitavad parandada inimeste elukvaliteeti mõnel muul moel,» selgitas Vatko.

Oluline on tema sõnutsi ka lahenduste sisuline ja tehniline uuenduslikkus. Eesti parima mobiilirakenduse konkursile laekus 54 mobiilirakendust. Nädal hiljem sai Raimond Vatko e-kirja, et Päevapraad.ee nutirakendus on nominent Eesti parima mobiilirakenduse otsinguil.

Refereeritud artiklit saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles