Hiiumaale sõitjatel tasub olla tähelepanelik

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laevasõit kestab nüüd veidi vähem.
Laevasõit kestab nüüd veidi vähem. Foto: Mihkel Maripuu

Tänasest  muutub sõiduplaan Heltermaa–Rohuküla laevaliinil, mis toob kaasa ümberkorraldusi ka bussiliikluses.

Hiiu maavalitsuse ühistranspordi spetsialist Tõnis Paljasma ütles, et väljumisajad lähevad peamiselt hilisemaks, kaugliinidel paar väljumist ka varajasemaks, kirjutab Hiiu Leht.

Kaugliinibussid väljuvad hommikuti samal ajal. Varasemaks muutub pühapäevase kaugliini 870 väljumisaeg Tallinnast, mis on nüüd kell 9.50. Laevasõit läheb kiiremaks ja sellest tulenevalt väljub Tallinnast kell 8 tuleva kaugliini 705 buss Heltermaalt ja kõigist järgnevatest peatustest 10 minutit varem. Õhtused väljumised lähevad kõigil kaugliinidel hilisemaks.

Maakonnaliinidel jäävad busside väljumisajad kuni lõunani samaks, pärastlõunati nihkuvad väljumised sõltuvalt liinist 10–30 minutit hilisemaks. Pühapäeviti on täiendav väljumine Kärdlast kell 18 Heltermaale (v.a riigipühadel), millega sõita kella 19le laevale ja Rohukülast kell 17 tulevalt laevalt Kärdlasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles