Nordica muutis turismi eesmärgil hinnapoliitikat

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Nordica on langetanud Pariisi, Berliini ja Vilniuse lennupiletite hindu, kuna antud liinidel on reisimas aina rohkem ka turiste.

Nordica kommunikatsioonijuht Liis Veersalu kinnitas, et lennufirma on tõepoolest langetanud Pariisi, Berliini ja Vilniuse lennupiletite hindasid. «Nii võib nüüd Berliini või Vilniusesse osta meie lendude piletit alates 49.99 euro eest ning näiteks Pariisis võib edasi-tagasi lendudega käia ära 186 euro eest,» rääkis Veersalu.

«Olime varemalt arvanud, et tegu on pigem ärifookust omavate liinidega, kuid siiski näeme nüüd oma reisijate profiilist ning vastavalt suhtlusele reisibüroode ja kohalike saatkondadega, et tegelikult on antud liinidel reisimas aina rohkem ka turiste ja nö linnapuhkuse nautlejatest reisijaid,» selgitas Veersalu hinnamuutuse tagamaid. Seepärast otsustas lennufirma muuta antud liinide hinnastamise ülesehitust, et see oleks kooskõlas turismi eesmärkidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles