Rahvusvaheline seltskond pani Muhul püsti pop-up kohviku

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Täna avati Muhu saarel Liival pop-up toidukoht Muhuriito, kus küpsetatakse päev läbi pannkooke ja keeratakse naaberputkaga koostööd tehes kokku suitsukalaburritosid.

Muhulane Kaidar Kivistik on olnud seitse aastat kodust eemal Euroopa avarustes, kuid jäi selleks suveks kodusaarele pidama, kirjutab Meie Maa. Ta tõi siia ka oma kamraadid Richie Mullany Iirimaalt, Kamila Szostaki ja Peter Maciaki Poolast.

Noored tutvusid Poolas, kus nad liitusid inglise keelt kohaliku kultuuri kaudu õpetamise programmiga Learning Without Boarder (piirideta õpe). Programmi kaudu sattusid nad sel õppeaastal Muhu põhikooli, nõnda sündis ka mõte üheskoos siin suvi veeta.

Muhuriito on kokku klopsitud taaskasutatavatest materjalidest - käiku on läinud värviliseks maalitud euroalused ning vana ZIL, mille kastis hakkavad noored ka kontserte ja etendusi korraldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles