Transaviabaltika toob lendude hilinemise põhjuseks halva ilma

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Transaviabaltika tõi Kuressaare liinile Aviesi kasutatud lennuki.
Transaviabaltika tõi Kuressaare liinile Aviesi kasutatud lennuki. Foto: Liis Treimann

Kuigi uus Tallinn-Kuressaare lennuliini teenindaja Trans­aviabaltika on lennanud praeguseks vaid nädalapäevad, on hilinemisi olnud juba mitmeid, põhjuseks on seejuures toodud halb ilm.

Saare maavalitsuse arendusnõunik Karl Tiitson tõdes, et nad saavad vedajalt teate lennu hilinemise kohta juhul, kui see hilineb rohkem kui 20 minutit ja selliseid teateid on nad seni saanud kolm, kirjutab Saarte Hääl.

«Täpsem info selle kohta, kui palju lend on hilinenud ning mis põhjustel, saame nii vedajalt kui lennujaamalt iga kuu alguses,» märkis Tiitson.

Saarte Hääle andmeil on lennud seni hilinenud vähemalt tunni võrra. Päris esimene lend, mis saabus kohe hilinemisega, toimus läinud nädala esmaspäeva hommikul ja  Tiitsoni sõnul teavad selle hilinemise põhjuseid ilmselt juba kõik. Kahe ülejäänud lennu hilinemise põhjusena tõi vedaja välja halvad ilmastikutingimused.

Loe lähemalt Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles