Lugeja küsib: miks pole Elroni rongides levi? (5)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

«Miks ei ole Elroni rongides levi näiteks Keilasse või Rakverre sõites? Telefonis näitab, et wifi-signaal on, aga levi pole ning kõned võivad sõidu ajal tegemata jääda,» kurtis lugeja.

Vastab Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Elroni rongidel on kerge korrosioonikindel alumiiniumkere ning infrapunakiiri tagasi peegeldava kilega aknad, mis mõlemad takistavad raadiosignaalide, sealhulgas mobiiltelefoni signaalide levikut. Seetõttu võib osadel lõikudel, sõltuvalt ka mastide asukohast, olla mobiilside levi nõrk.

Soovitame hoolida kaassõitjate reisirahust ning oma kõned enne või pärast rongireisi sooritada. Kui telefoni kasutamine on hädavajalik, on võimalik kasutada sõnumsidet. Selleks, et klientidel oleks võimalik soovi korral veebi võimalusi kasutada, pakume kõikidel reisidel tasuta traadita internetti. Loodame, et see annab reisijatele võimaluse sõit huvitavalt ja kasulikult mööda saata.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles