Suure suuga kelm teeb saarel restoranidele külmi arveid (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kuressaare teenindusasutusi kimbutab kelm, kes tellib alkoholi ning püüab selle eest maksmata jalga lasta.

Külmi arveid on tehtud üle terve linna ning hoolimata politsei sekkumisest ei ole ebameeldivale käitumismustrile suudetud piiri panna, kirjutab Saarte Hääl.

Esimest korda teatas linnas tegutsevast sulist kohvik-lounge Chameleon, jagades sotsiaalmeedias ka pilti kaameravõttest, millel figureeris eelmise nädala esmaspäeval neile külma arve maha jätnud meesterahvas.

Kui Chameleoni teenindajal hakkas mehe käitumist jälgides tekkima kahtlus tema võimekuses kopsakat arvet tasuda ning kohviku sulgemisaeg hakkas samuti lähenema, paluti tal oma võlg likvideerida.

Tajudes usaldamatust, ilmusid mehe meeleollu tumedamad noodid ja järgnes lubadus panna restoran põlema, hiljem lubas mees, et arve tasuvad sõbrad või sugulased.

Nädalavahetusel nähti kelmi juba Saaremaa spa-hotellides, kus tegutsemismuster oli sama – restoranis telliti alkoholi ning teenindaja sai kuulda jutte sõpradest ja naisest, kes iga hetk on tulemas arvet tasuma.

Pärast mitut järjestikust käiku hotellidesse ja restoranidesse sai järjekordse külma arve teinud varga kätte La Perla restorani omanik Bill Moschella - koos suunduti inimeste juurde, kes pidid võlad likvideerima ning kohale kutsuti ka politsei.

Refereeritud artiklit saab täismahus lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles