Mitmed Nordica lennud tühistati kahe kapteni haigestumise tõttu (1)

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Täna kell 12:25 väljuma pidanud Nordica Brüsseli lend tühistati, kuna kapten haigestus ootamatult, mistõttu ei olnud võimalik nii kiirelt asenduskaptenit leida. Samuti tühistati Tallinn-Berliin ja Tallinn-Vilniuse lennud kapteni haigestumise tõttu.

Nordica kommunikatsioonijuht Liis Veersalu kinnitas, et kõik tänaste lendude tühistamine on tingitud partneri BMI kahe kapteni järjestikusest haigestumisest. «Kuna sellekohased teated saabusid meile vahetult enne lendude toimumist (täna, vastavalt öösel kell 3:09 ja päeval kell 12:15), siis seetõttu ei saanud nii kiirelt alternatiivseid lahendusi leida,» lausus Veersalu.

Ta lisas, et kahetsusväärse kokkusattumuse tõttu tõrkus nädalavahetusel ja täna hommikul aga reisijate SMSi teel teavitamine teenusepakkuja süsteemivea tõttu.

Ühtlasi tühistati nii 13:15 väljumisajaga Tallinn-Berliin lend, kui ka 13:30 väljuma pidanud Tallinn-Vilnius lend. Üks lugejatest andis teada, et Berliinis ootab lennukitäis inimesi juba kaks tundi infot, sest Nordica 14.45 lend Tallinnasse on tühistatud. «Kliendiinfoga ühendust saada pole võimalik, isegi lennujaama check-inil ei õnnestu neile helistada et küsida, mis edasi saab,» märkis lugeja.

«Berliini teemal – kõiki reisijaid sai lennu tühistamisest teavitatud SMSi teel ning ühtlasi helistab meie täistuuridel töötav klienditeenindus inimesi ka läbi, et leida kiireimad personaalsed lahendused igaühele,» lausus Veersalu. Ta lisas, et ka nende kohapealse partneri ja maapealse teenindusega on suheldud, kes on tugi reisijatele Berliinis.

Veersalu märkis, et kõikidele tänastele asjasse puutuvatele reisijatele pakutakse alternatiivseid lennuvõimalusi ning lennufirma vabandab ebamugavuste pärast.

«Ülejäänud tänased lennud toimuvad ja BMI on lubanud meile saata siia asenduskaptenid, et edasiste päevade lennuoperatsioonid saaksid sellest võimalikult vähe mõjutatud,» kommenteeris Veersalu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles