Lugeja küsib: miks on Lauluväljakul WC-külastus tasuline?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauluväljak.
Lauluväljak. Foto: Toomas Huik

«Käisin Lauluväljakul Timati ja teiste vene artistide kontserdil, kus piletihinnad olid 39-150 eurot. Samas küsiti külalistelt 50 senti WC külastamise eest. Kas WC külastus tohiks üldse avalikul üritusel tasuline olla?» uurib lugeja.

Vastab SA Tallinna Lauluväljaku kommunikatsiooni- ja partnersuhete juht Katrin Aunpu.

Lauluväljak rendib välja nii oma väliala kui ka kõiki siseruume. Renditakse väga erinevatele korraldajatele erinevateks üritusteks ning need on nii tasuta kui tasulised. Tavaliselt soetab üritusekorraldaja erinevaid lisatooteid ja -teenused, mille alla kuulub ka Lauluväljaku Oru WC tasuline kasutamine.

Üritusekorraldajad on alati teadlikud kõikidest tasulistest teenustest ja neil on võimalus vastavalt valida, kas nad ostavad teenuse ise (avavad WC-d külastajatele tasuta) või peavad külastajad ise WC kasutamise eest maksma. Samuti on korraldajatel alati võimalus tellida ürituse alale teisaldatavad keemilised WC-d.

Lauluväljaku Oru WC kasutamise tasu, mida tuleb seal käimisel maksta, sisaldab:

  • kaasaegsetele nõuetele vastavat wc-d
  • wc korrashoidu
  • wc- ja kätepaberi olemasolu
  • seepi
  • voolavat sooja ja külma vett
  • elektrit

Samuti saab Lauluväljaku territooriumit ja parki vabalt külastada ka ürituste vabal ajal ning ka sel ajal saab kasutada Oru WC-d. Lauluväljak hoolitseb selle eest, et kogu ala, sealhulgas park ja WC-d oleksid alati korras ja kasutusvalmis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles