Kukkumiskindel pokaal päästab veinijooja häbist

Anna-Maria Uulma
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine ja klaas.
Naine ja klaas. Foto: SCANPIX

Kes meist ei oleks peale kahte esimest klaasi võimeline järgmised veiniklaasid laual ümber toksama, nüüd on aga San Franciscos loodud lahendus antud õnnetuse vastu.

Kes veinijoojatest ei teaks, millist kahju võib osutuda ümber läinud veiniklaas, teavitab The Local. San Franciscos tegutsev Superduperstudio on võtnud arvesse, et see mure tuleb lahendada nende toodetud uute Saturninimeliste veinipokaalidega.

Uued veiniklaasid on kindlustatud kukkumise vastu ning Californias käsitsi valmistatud. Klaaside valmistamisel on kasutatud Itaalias ja Skandinaavias tuntud puhumismeetodit. 

Veiniklaasid ei lähe ümber enda unikaalse kuju tõttu, mistõttu on need head hoidmaks nautleja mööblit või uusi riideid veiniplekkide eest. Üks väike käeviibe, mis võib tavaklaasi peale kaht klaasi veini ümber ajada, uute veiniklaaside puhul aga enam ei mõju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles