McDonald'sis hakkab hommik kestma terve päeva

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald´s
McDonald´s Foto: Irmantas Gelunas

Kiirtoidukett McDonald`s laiendab enda hommikusöögimenüüd ja suur osa firma söögikohtadest hakkab pakkuma hommikusööki terve päeva vältel.

Kiirtoidukett McDonald`s teatas, et soovib laiendada käesoleva aasta septembris enda hommikusöögimenüüd, lisades juurde biskviidi, McMuffini ja ka McGriddle`i võileivad, vahendab NBC News.

Lisaks sellele serveerib enamik McDonald'sitest biskviitvõileibu või McMuffinit terve päeva vältel. Ettevõte muudab enda menüü rahvusvaheliseks, mis sisaldab nii McMuffinit kui ka biskviitvõileibu.

«Terve päeva hommikusöök on väga tugev alus ettevõtte jaoks,» sõnas McDonald'si finantsjuht Kevin Ozan ning lisas, et see on McDonalds`i pikaaegse töö tulem.

Ettevõtte presidendi ning tegevjuhi Steve Easterbrooki sõnul on McDonalds`i kliendirahulolu kasvanud aastaga ligi kuus protsenti, mis on tõenäoliselt tingitud menüüst tulenevatest muudatustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles