Bussifirmad saadavad reisijate rohkuse tõttu Tallinn-Tartu liinile abibusse

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annuse peatus – buss peatub, reisijaid pole ega tule.
Annuse peatus – buss peatub, reisijaid pole ega tule. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinn-Tartu bussid on viimasel ajal sedavõrd reisijaid täis, et populaarsematele väljumistele saadavad firmad välja abibussid.

Viimasel ajal tuleb üha rohkem ette, et pealinna ja Tartu vahet sõitvad bussid on täis isegi nädala sees ja piletid peab juba varakult ette ostma, et bussist mitte maha jääda, vahendas ERRi uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

«Tänasel hetkel võib tõesti reisija leida end olukorrast, kus tal ei ole võimalik soovitud väljumisele piletit osta, sest eelmüügist on kõik vabad kohad juba välja müüdud ja seda eriti juhul, kui Tartus toimuvad suuremad üritused,» rääkis maanteeameti ühistranspordi osakonna juhataja Kirke Williamson.

Tallinna bussijaamas inimesi küsitledes selgus, et Tallinn-Tartu bussid on pidevalt täis ja pilet tuleb osta varakult ette. Varem ostmata jäänud bussipiletite tõttu jäid täna lõunal bussist maha ka kaks vanapaari, kes pidid ootama tunnikese, et uus Tartu buss tuleks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles