Balti jaama saamatus sundis Elronit tegudele (3)

Hanneli Rudi
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuna Balti jaamas ei suudeta infotabloosid tööle panna, siis tuli Elronil leida lahendus õiget rongi otsivate inimeste muredele. Lahendus suudab reisijaid üllatada.

Kui seni tuli õige rongi leidmiseks vaadata väljumisteede otstes olevaid tabloosid, mis alati ei suutnud vajalikku infot näidata, siis nüüd näitavad väljumisinfot ka veduritel olevad infotablood, mis seni näitasid vaid sihtkohta.

«Me kuvame rongide tabloodel väljumisaega kõikide reiside puhul, mis väljuvad Balti jaamast 4. või 8. teelt,» rääkis Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Ta selgitas, et tegelikult on  väljumisaja näitamiseks mõeldud  tee otstes olevad infotablood. «Kuid Balti jaama infosüsteemi haldaja on meile teada andnud, et nimetatud teedel olevaid tabloosid töökorda saada ei ole võimalik, mistõttu olemegi vajaliku info tagamiseks kasutusele võtnud oma rongide tablood,» rääkis Kongo.

Balti jaamas valitsevast segadusest on Postimees varem korduvalt kirjutanud. Jaama haldaja paigaldas sel aastal sinna täiendavaid infotabloosid, et õige rongi leidmist kergendada.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles