Kloogaranna festivalile saab erirongiga

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elron.
Elron. Foto: Margus Ansu

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron muudab 23. juulil toimuva Kloogaranna festivali ajaks tihedamaks Tallinna-Kloogaranna liini sõidugraafiku.

«Et Kloogaranna festivali arvukaid külastajaid mahutada ja ürituse nautijad õhtul turvaliselt koju tuua, toetab Elron seda sündmust ka tänavu erigraafikuga,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Kongo sõnul viib rong külastajad otse festivalipaika, samuti väljuvad öised erirongid Kloogarannast Tallinna, mis väljuvad 22.30 ja 1.00 ning läbivad ka kõiki peatusi marsruudil.

Öiste erirongide piletihind Kloogarannast Tallinna piirini (Laagri peatuseni) on kolm eurot, Kloogarannast Tallinnasse (Pääsküla peatusesse ja edasi) viis eurot – piletit saab osta rongist või interneti eelmüügist. Soodustused ega tavapiletid, sh perioodipiletid, erirongides ei kehti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles