Omniva paigaldab Eestisse 12 uut pakiautomaati

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaadid.
Omniva pakiautomaadid. Foto: Kris Süld / Sakala

Omniva kaubamärki kasutav riiklik logistikafirma Eesti Post laiendab enda pakiautomaatide võrgustikku ning paigaldab üle Eesti kokku 12 uut seadet, muuhulgas saavad automaadi Loksa ja Kunda.

Laienemise tulemusena on ettevõtte pakiautomaadivõrgustik ligipääsetav enam kui 50 erinevas Eesti linnas ja asulas ning enam kui 120 kohas üle Baltikumi, teatas Eesti Post.

Suvise laienemise käigus paigaldab Omniva uued pakiautomaadid väiksematest kohtadest Loksale ja Kundasse. Samuti tulevad Tallinnas uued pakiautomaadid Merimetsa Selveri, Valdeku Comarketi ja Paepargi Maxima juurde.

Tartus paigaldab firma uued automaadid Raadi Maxima ja Anne Selveri juurde. Tallinna lähiümbrusest saavad uued pakiautomaadi Viimsi ja Maardu, samuti tuleb pakiautomaat Haapsallu, Kohtla-Järvele ja Narva.

Omniva pakiautomaatide võrgustik on kevadel ja suvel lisaks Eestile laienenud ka Lätis ja Leedus ning kasvab tänavu Baltikumis 28 protsendi võrra. Praeguseks on Omnival kogu Baltikumis enam kui 120 linnas 234 automaati ligi 28 000 pakilahtriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles