Rumal nali supermarketis šokeeris ostjaid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarantel.
Tarantel. Foto: Kasper Mäe / Virumaa Teataja

Rootsi ühes supermarketis leiti puuviljade vahelt suur mürgine ämblik, kelle oli sinna jätnud ilmselt looma endine omanik.

Just selline juhus oli Jönköpingus asuvas Ica Maxi supermarketis, kirjutab Local.

«Ma pole  oma 12 tööaasta jooksul kuulnud mitte midagi sellist,» rääkis poejuhataja Oskar Henningsson. Ta oli rõõmus, et vahejuhtum lõppes õnnelikult ning suur tarantel õnnestus kinni püüda. Ämblik viidi Kolmårdeni loomaaeda.

Algselt arvati, et suur ämblik sattus poodi koos õunakastiga, kuid hiljem rääkis üks pealtnägija, et nägi ilmselt looma endist omanikku poest lahkumas. «Sina, kes jätsid oma ämbliku poodi, võta teadmiseks, et sinu lemmiku uus kodu on nüüd Kolmårdenis. Ma loodan, et sul on ilus suvi ja sa hoolitsed oma lemmikute, olgu siis suurte või väikeste eest,» kirjutas poejuhataja sotsiaalmeedias.

Tarantlid on mürgised, kuid pole ühtki inimest tapnud, rääkis Skanseni loomaia ekspert. Küll aga võib nende hammustus põhjustada valu, krampe ja iiveldust.

See ei ole esimene kord, kus Rootsi poodidest on leitud eksootilisi loomi. Nii näiteks leiti selle aasta alguses ühest Bograngeni poe banaanikastist boa.

Videot tarantli püüdmisest saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles