Klient süüdistab autogaasi firmat auto rikkumises (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jossif Tšedreki osutab Saare Autogaasi paigaldatud paagile, mis tegi auto tema jaoks kasutamiskõlbmatuks.
Jossif Tšedreki osutab Saare Autogaasi paigaldatud paagile, mis tegi auto tema jaoks kasutamiskõlbmatuks. Foto: Maanus Masing

Randveres elav Ungari päritolu Jossif Tšedreki süüdistab Saare Autogaasi ebakvaliteetses töös ja väljapressimises. Firma juhataja Karle Seema sõnul on süüdistaja aga ebastabiilne inimene, kellelt on korduvalt saadud tapmisähvardusi.

Jossif Tšedreki rääkis Saarte Häälele, kuidas ta laskis oma autole paigaldada gaasiseadme ning pole sellest ajast saadik autot kasutada saanud. Kuna autogaas on mõistlik ja kättesaadav sisepõlemismootorites kasutatav alternatiivkütus, siis pidas ta seda pikkade reiside tarbeks kodumaale heaks variandiks. Nii laskiski ta Saare Autogaasil 2013. aasta kevadel paigaldada oma autole ökonoomse paagi.

Paigalduse eest käis ta välja ligi 1200 eurot ja tööle anti kolmeaastane garantii. Lisaks lubati talle väidetavalt, et edaspidi tuleb auto hoolduse eest maksta igal aastal vaid 10 eurot.

Uue paagi paigaldamisele järgnesid aga sekeldused ja et auto sõidaks, oli ikkagi vaja bensiini. Tšedreki sõnul on täiesti arusaamatu, kui palju gaasi siis kokkuvõttes paaki läheb ja miks süsteem ei tööta nii, nagu peaks. «Auto on pidevalt gaasihaisu täis ja süsteemid sees undavad, midagi on kogu aeg valesti,» väitis ta.

Täispikka lugu saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles