Turule tuleb uus vahend tagumiku pühkimiseks (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Prozes

Eesti idufirma SATU Laboratory tõi turule innovaatilise toote Gel Wipe, mis on mõeldud tagumiku puhastamiseks ja niisutamiseks.

Geeli innovaatilisus seisneb sellest, et seda on võimalik kasutada pea iga tavalise tualettpaberiga ilma, et paber laguneks. Lisaks ei tekita see ummistusi ja ei reosta loodusesse sattudes keskkonda.

SATU tegevjuhi Siim Saati sõnul on täna veel paljudele tagumiku pühkimine geeliga võõras, kuid hügieenist lugupidavate inimeste tualetis leiab see tulevikus kindlasti koha. «Tagumiku pühkimisel kuiva paberiga on kaks suurt miinust – esiteks kahjustab see nahka ning teiseks ei anna ka hügieeni osas head tulemust. Veega saab samuti pärast tualetis käimist ennast puhastada, kuid see protsess on tülikam ning lisaks kuivatab vesi ka nahka. Loodetavasti saame Gel Wipe'i abil paljude inimeste enesetunde mugavamaks ja paremaks teha,» lisas Saat. Eestisse jõuab Satu Gel Wipe müügile lähiajal.

SATU Gel Wipe on üks kuuest finalistist Pulp and Paper International auhinnale Tissue – Innovation kategoorias. Antud auhinna näol on tegemist kõige mainekama auhinnaga tselluloosi- ja paberitööstuses. Võitjate väljakuulutamine toimub novembris, pidulikul galal Brüsselis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles