Kummivilistajad häirivad öörahu

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Driftijad panevad masinad igati proovile, tekitades elanikke häiriva kummide vilina saatel suuri suitsupilvi.
Driftijad panevad masinad igati proovile, tekitades elanikke häiriva kummide vilina saatel suuri suitsupilvi. Foto: Erakogu

Facebooki kommuunis Märgatud Saaremaal avaldas Kuressaare elanik meelepaha autodega kaaskodanike und ja rahu häirivate kummivilistajate üle.

Postitusest selgub, et kummivilistamine kordub pea iga öö, häirides inimeste und ja rahu, kirjutas Saarte Hääl. Driftijate põhiline tegevuspaik olevat linna ringteed. Kummivilistajatena on tuvastatud mitmeid autosid, millest lõviosa on BMW-d.

Kommetaaridest selgub, et üheks autojuhiks, kelle teguviis inimesi häirib, peetakse rohelise BMW omanikku Tauri Häidmat, kellest Saarte Hääl hiljuti kirjutas.

Tauri ise kinnitas Saarte Häälele, et lisaks temale käib oma autosid proovile panemas veel hulk teisi autoomanikke ning tema ei näe selles mingit probleemi, kui ümberringi ei ole inimesi, keda selline tegevus ohustada võiks. «Autoga tegelemine on palju otstarbekam kui joomine, laaberdamine ja kaklemine,» leidis mees.

Täispikka lugu saab lugeda Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles