Lugeja küsib: miks postiauto liikluseeskirju rikub? (5)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva sõiduk vales kohas.
Omniva sõiduk vales kohas. Foto: Lugeja pilt

«Tarbijana tunnen huvi, millise seaduse või määruse alusel sõidavad ning peatuvad Omniva autod posti kohale toimetades kõnniteedel. Liiklusseadus sätestab üheselt, et peatumine kõnniteel on lubatud vastava märgistuse olemasolul ja juhul, kui jalakäijatele on jäetud vähemalt 1,5 meetri laiune liikumisruum,» kirjutab lugeja.

«Samuti võib üsna kindlalt väita, et Omniva autod ei kuulu operatiivsõidukite hulka. Liiklusseadus seega sellist käitumist ei tolereeri. Ehk õnnestuks Teie kaudu saada Omniva esindaja kommentaar? Pildil oleval kõnniteel on Omniva auto mulle korduvalt vastu sõitnud ning sundinud mind oma marsruuti muutma,» selgitas ta.

Vastab Omniva avalike suhete juht Kaja Sepp.

Palun Omniva nimel vabandust, et meie töötaja on liikluseeskirju rikkunud. Kindlasti ei ole see aktsepteeritav. Räägime antud töötajaga ja igaks juhuks juhime veel kord ka kõigi teiste tähelepanu liikluseeskirjadest kinnipidamise olulisusele.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles