Kalevit kahtlustatakse legendaarsete kommide salajases muutmises (6)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kookosega Maiuspala kommid.
Kookosega Maiuspala kommid. Foto: Lugeja foto

Eestis vaat et kultuskommide tiitlit väärt Maiuspala komme ostnud magusasõber avastas üllatusega, et nüüd on sinna lisandunud ootamatu komponent.

«Ma ei oska öelda, kui pettunud ma olen,» pöördus venekeelse Postimehe poole lugeja. Naine ostis hiljuti Maiuspala komme ja avastas üllatusega, et nüüd sisaldab see kookoshelbeid. «Lihtsalt nutma ajab, kui aus olla. Usun, et on asju, mis peaksid jääma muutumatuks ja see kehtib ka legendaarsete kommiretseptide kohta,»  kirjutas lugeja.

Toimetus tegi testostu ja jõudis kurtjaga samale järeldusele. Tuntud pralineekomm, mida süües on kasvanud üles enam kui üks põlvkond, on saanud Bounty ebaõnnestunud koopia.

«Tõepoolest juhtus meie tootmises viga ja väikesele kogusele kookosekompvekkidele lisati Maiuspala puiste,» tunnistas Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre.  Neid komme ei pakendatud karpidesse, vaid suunati lahtiselt  müüki Kalevi oma šokolaadipoodidesse ja ka ühele kliendile, kes müüb letist pakendita komme. «Vea ilmsiks tulekul korjasime partii kauplustest kokku, aga ilmselt on klient jõudnud ikkagi ühe kotikese osta,» tõdes Tääkre.

Kalev vabandas ostja ees ja lubas asemele saata õiged Maiuspala kommid.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles