Mitmekordne lotoõnn langes sülle pereisale (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / Postimees

20. juuli telesaates «Suur lotokolmapäev» loositi välja Bingo Loto jackpot summas 285 172,10 eurot, mille osaliseks sai Lõuna-Eestist pärit pereisa.

Võit läks sedapuhku Lõuna-Eestisse, ehitusvaldkonnas töötavale kahe lapse isale, teatas Eesti Loto. Võitu vormistades mainis mees, et loosimisjärgsel hommikul kontrollis ta esmalt oma Viking Lotto pileteid. Suur oli mehe rõõm, kui selgus, et kõik kolm selleks loosimiseks ostetud Viking Lotto piletit on toonud talle võidu, kokku 13,40 euro väärtuses.

Kui mees asus aga Bingo Loto pileteid kontrollima, ei suutnud ta oma lotoõnne enam uskuda, kutsudes appi abikaasagi, et see oma silmaga võidupileti üle vaataks.

Kuigi mees on paarkümmend aastat iga nädal lotot mänginud, lisaks Bingo Lotole ka Viking Lottot ning Eurojackpoti, jääb viimane suurem võit siiski krooniaega.

Võidurõõmu on mees jaganud vaid oma abikaasa ning lastega. Mida võidetud rahasummaga ette võtta, ei ole ta veel otsustanud. Esmalt on plaanis laenud tasuda, et seejärel rahulikult edasi mõelda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles