Elron: Superbusi lahkumine mõjutab meid tagasihoidlikult

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Alar Truu/Õhtuleht

Elroni esindaja sõnul mõjutab Superbusi turult lahkumine neid pigem tagasihoidlikult, kuna ettevõtted on keskendunud erinevate marsruutide teenindamisele.

«Superbusi tegevuse lõpetamine kindlasti mõjutab Elronit, aga pigem tagasihoidlikult – valdav osa meie reisijaid ei liigu mitte suurte linnade vahel, vaid suuremate linnade ümbruses, samas keskendus Superbus üksnes suurte linnade vahelisele liiklusele,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Samas tõi Kongo välja, et Superbusi lahkumise mõju on ilmselt suurem bussiettevõtete jaoks. «Kahju, et Superbusi tegevus Eestis nii lühikeseks jäi, reisijate sõidu- ja valikuvõimalusi see ilmselgelt ei suurenda. Loodetavasti tähendab muutunud olukord, et sarnaseid uudiseid meil lähiajal oodata ei ole,» märkis ta.

Superbus lõpetab alates käesoleva aasta augustist tegevuse Eesti-sisestel liinidel, tuues põhjuseks vähese koostöö maanteeametiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles