Viis eset, mida iga veinisõber vajab (2)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veiniekspert.
Veiniekspert. Foto: SCANPIX

Veiniekspert toob välja viis tarvikut, mis iga veinisõbra majapidamises ära kuluvad.

Vein ei ole kunagi olnud lihtsalt alkohol, vaid jook, millega käib kaasas eripära ja kultuur, vahendab Business Insider.  Paljud veinisõbrad armastavad peale tööd avada hea pudeli veini ning lõõgastuda, kuid enne seda tuleks meelde jätta viis asja, mis võiksid peale veini veinisõprade kodus olemas olla.

Veiniekspert Birk O'Halloran toob välja viis tähtsamat tarvikut, mida iga veinisõber võiks omada.

Kvaliteetsed veiniklaasid

Kuigi kohvitassistki võib veini juua, kulub siiski majapidamisse ära üks korralik veiniklaaside komplekt, mis oleks kvaliteetne, visuaalselt kena ning mõistliku hinnaga.

Korgitser

Korgitser on suurepärane ja mugav vahend igas kodus, mis aitab hõlpsasti ja kiirelt igal veinisõbral meelisjooki avada. Korgitsere on saadaval nii odavaid kui ka neid, mille eest peab välja käima suurema summa. Need võivad olla veel lisafunktsioonidega.

Veinikarahvin

Tegu on ilusa nõuga, mis on kena disainielement igasse kööki. Karahvini peamine eesmärk on aga lasta veinil pärast avamist n-ö õhutada – karahvin sobib selleks kõige paremini, sest tänu laiale alusele aitab ta veinil maksimaalselt hingata.

Veinikülmik

Veiniarmastajad, kes omavad kodus palju veinisorte, peaksid kindlasti muretsema endale veinikülmiku, mis tagab veini head omadused ja aitab neid paremini säilitada.

Veiniämber

Veiniämber sobib eelkõige neile, kes armastavad valget veini. Ämbris saab kergesti veini jahutada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles