Igal nädalal aegub 5000 euro väärtuses unustatud lotovõite

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bingo Loto pilet.
Bingo Loto pilet. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Loto paneb lotomängijatele südamele, et nad alati oma lototerminalist ostetud pileteid ka kontrolliks.

Eesti Loto võtab rahvastikuregistri andmeid kasutades ühendust lotomängijatega, kelle müügipunktist ostetud pilet on võitnud 650 eurot või rohkem, kuid kes ei ole võidu aegumise tähtaja lähenedes veel oma võitu vormistanud, et aidata mängijal saadud võit vormistada. 

Väiksema terminalivõidu saanud mängijatega Eesti Loto ühendust ei võta ja kui mängija pole oma lototerminalist ostetud piletit kontrollinud, jääbki ta võidust ilma. Igal nädalal aegub sel moel ligi 5000 euro ulatuses väiksemaid võite.

Interneti ja m-loto vahendusel ostetud piletite võidud kantakse mängijate arvelduskontole jätkuvalt automaatselt ning nende puhul ei ole mängijapoolne täiendav kontroll vajalik. 

Et mängijatel oleks parem ülevaade oma veel lunastamata võitudest, on Eesti Loto teinud muudatusi oma veebilehel ning nüüdsest on endale mängukonto registreerinud mängijatel võimalik kontol näha ka terminalist ostetud piletite veel vormistamata võite. Vormistamata võite on võimalik näha kuni nende aegumiseni, seega kuni 90 päeva jooksul loosimisest.

Ühtlasi on võimalik soovi korral mängukontol kohe ka terminalivõidud vormistada, saates Eesti Lotosse vastava digiallkirjastatud avalduse. Oma vormistamata terminalivõite näevad 90 päeva tagasiulatuvalt ka need mängijad, kes oma mängukonto alles loovad. 

Mängijatel, kel Eesti Loto veebikontot ei ole, on võimalik oma väljamaksmata võitude kohta saada infot Eesti Loto kontoris (Hallivanamehe 4, Tallinn) või elektrooniliselt digiallkirjastatud avalduse alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles