Töökohad, mis krabavad kõik igavuse tiitlid

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööline.
Tööline. Foto: Phil Noble

Meediaväljaanne BBC, uuris oma lugejatelt, millised on kõige igavamad töökohad, kus nad on pidanud töötama.

Töökohti on palju, kuid mõni neist võib muuta meid zombiks, vahendab BBC.

Toidutööstus

Toidutööstuses võib leida inimesi, kes on pidanud kontrollima külmutatud ubade temperatuuri, ise samal ajal elavast loodusest unistades. Veel leidub lihatööstuse töötajate seas neid, kes on pidanud keedetud sealihalt karvu eemaldama. Sellises tehases kestsid tööpäevad ligi 12 tundi sealiha silmitsedes. Endise töölise sõnul ei tahtnud ta pärast seda enam sealiha suu sissegi võtta.

Tootmine

Üks igavamaid töid võib ees oodata vitamiinitehases, kus tuleb istuda tunde konveieri ääres ning eemaldada punaselt lindilt katkisi rohelisi tablette. Tabletid virvendavad töötajatel silme ees veel uneski.

Kontoritöö

Ka kontoritööd on mitmesugust, kuid üheks igavamaks on olnud iga päev vähemalt neljasaja raporti klammerdamine. Sarnaselt klammerdamisega on inimesed pidanud töötama ka tembeldajatena ning isikuna, kellega on hea kontoris niisama vestelda, kuid kellel muid otseseid tööülesandeid polnudki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles