Uus mobiilinumber tõi neiule kaela ähvardused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mobiiltelefon
Mobiiltelefon Foto: SCANPIX

Tütrele kõnekaardi asemel telefonifirmaga liitumise teinud ema sai halva üllatuse, kui tütre telefoni saabus sõnum, kus paluti seoses SMS-laenu võlaga ühendust võtta, või muidu ähvardab tütarlast kohus.

Ema Kaire sõnul arvas ta alguses, et keegi teeb rumalat nalja, sest tütar ütles talle, et pole laenu võtnud ja isegi ei oskakski võtta, kirjutas Õhtuleht.

Lõpuks sai ema inkassofirmaga ühendust, kust selgus, et number pidavat kuuluma kellelegi Maarikale ja kui selgus, et number on uue inimese oma, ei vaevutud isegi vabandama.

«Kui inimeste käest raha tahetakse, siis ollakse väga mihklid nõudma, aga kui nende süü on milleski, siis nemad ei ole kohustatud isegi vabandama!» kurjustas Kaire.

Era Liisingu Inkassoteenused ASist, kust tüdrukule võlanõue saadeti, öeldi, et sellised olukorrad on väga tavalised, sest kui vana numbri omanik ei ole neile helistanud ja numbrit kinni pannud, siis juhtubki nii.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles