Reisiportaal kroonis kõige räpasemad hotellid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle üsna korraliku sissepääsu taga peitub Euroopa kõige räpasem hotell.
Selle üsna korraliku sissepääsu taga peitub Euroopa kõige räpasem hotell. Foto: Tripadvisor

Reisiportaal Tripadvisor valis oma kasutajate abiga välja kõige räpasemad hotellid maailmas.  Euroopas osutus tiitli vääriliseks Club Aqua Gumbet Türgis ja USAs aga Tennessee osariigis asuv Grand Resort Hotel & Convention Center.

Türgi hotelli ei soovitanud teistele ööbimiseks 91 protsenti portaali külastajatest ja muu hulgas heideti hotellile ette, et seal asuva basseini vette jooksis vihmade ajal reostunud kanalisatsioonivesi.

USA hotelli kohta laekus üle 200 kommentaari ning 87 protsenti neist olid hävitavad hinnangud. Näiteks kirjeldaks üks hotelli külastanud kommenteerija vanni, mille pinda kattis paks mustusekiht ja mis oli täis tumedaid juuksekarvu.

Tripadvisor on räpasemate hotellide edetabelit teinud juba seitse aastat.

Portaali eestkõneleja Courtney Keck märkis USA Today`le, et USAs häbiväärse tiitli võitnud hotelli omanikfirma Grand Resort Hotel Group on seda väga tõsiselt võtnud. Välja on vahetatud osa juhtkonnast ja  ka koristuspersonalist ning hotelli maine kallal tehakse tõsist tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles