GALERII: internetist tellitud riiete ootused versus tegelikkus (1)

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänapäeval on üha populaarsemaks muutunud internetist ostmine, mis kahjuks ei lõppe alati plaanipäraselt.

Paljud Hiinast pärit firmad pakuvad odavalt kauneid riideid, mis aga kätte saades on hoopis midagi muud, kui ostja algul oodata lootis, vahendab Business Insider.

Facebooki kommuuni vahendusel saab näha fotosid paljudest ostudest, milles kliendid on pidanud sügavalt pettuma. Vahendatavas galeriis leiab nii oste, mis on tehtud kopsakama summa eest, kui ka neid, mille eest õnneks palju raha välja käidud ei ole.

Ostude seast võib leida apsakaid, mille seas noore naise ostetud särgik, mis ei meeldinud isegi kassile, kuigi suuruse poolest oleks loomale sobivam kui inimesele. Naine soovis ka kleiti, mis osutus hoopis T-särgiks ning kleidil olevad lipsukesed mõjusid pigem sipelgatena.

«Te saate selle, mille eest te maksate,» sõnas Facebooki Knock Off Nightmaresi kommuuni liige odava kauba ostnud naise foto all.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles