Merest välja ulatuv kivi meenutas abikutsujale inimkeha

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäeval kell 11.09 sai häirekeskus teate võimalikust abivajajast Noarootsi vallas Elbiku külas meres. Teataja sõnul oli 50 meetri kaugusel vees kas inimene või kivi, kirjutas Lääne Elu.

Lääne päästekeskuse pressiendaja Kristi Kaisi sõnul selgitasid päästjad sündmuskohal välja, et tegemist on siiski kiviga. Põhjus miks Haapsalust reageeriti väljakutsele kahe autoga on Kaisi sõnul selles, et päästjad peavad alati olema valmis halvimaks.

«Kui on vähimgi kahtlus, et tegemist võib olla uppunud inimesega, siis me reageerime alati maksimaalse valmisolekuga ja sellepärast läksid ka Haapsalust välja kaks autot – korrapidaja auto ja põhiauto,» selgitas Kais. Lisaks reageerisid veel üks või kaks Läänemaa komandot.

Kais lisas, et tõsisematele väljakutsetele sõidab operatiiv korrapidaja alati kohale. «Kasvõi sellepärast, et vajadusel meeskonda sündmuskohal turvata,» selgitas ta.

Artikkel on refereeritud Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles