Ida-Tallinna Keskhaigla keelab patsientide külastamise

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida-Tallinna keskhaigla keelab 1. veebruarist patisentide külastamise. Pildil haigla kirurgiakliinik.
Ida-Tallinna keskhaigla keelab 1. veebruarist patisentide külastamise. Pildil haigla kirurgiakliinik. Foto: Peeter Langovits

Kui möödunud nädalal palus Ida-Tallinna Keskhaigla ravil viibivaid patsiente mitte külastada, siis homsest on haigete külastamine täiesti keelatud.

Haigla infokorralduse spetsialist Kristi Kuura sõnul on keelu põhjuseks ikka viirushaiguste ulatuslik levik ning keelu pikkus oleneb haigestumuse olukorrast.

Sarnase külastamise keelu kehtestas haigla ka 2009. aasta talvel, kui levis seagripp. Siis venis keeluperiood ligikaudu kolme nädala pikkuseks.

Kui pikalt külastajaid sel korral haigete juurde ei lasta, Kuura öelda ei osanud. Samas soovitas ta külastajatel jälgida haigla veebilehte, sest sinna pannakse kõik olulised teated üles.

Haigete külastamine on keelatud kõikides Ida-Tallinna Keskhaigla üksustes, mis asuvad Ravi tänaval, Pärnu maanteel, Energia, Hariduse ning Magasini tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles