Luksusbussi hullumeelne sõidustiil jahmatas möödujaid (4)

Hanneli Rudi
, Tarbija toimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lux Expressi koolivaheaja kampaania käigus ostetud pileteid tagastada ei saa.
Lux Expressi koolivaheaja kampaania käigus ostetud pileteid tagastada ei saa. Foto: Laura Oks/Postimees

LuxExpressi liinibussi ebatavalised manöövrid Tallinna lähedasel  maanteel  tekitasid pealtnägijas kõhedust. Vaata Pressinõukogu otsust antud loo kohta artikli lõpust!

«Eile õhtul kell 23.06 oli lausa ime, et Tallinna poole sõitnud LuxExpressi buss ümber ei käinud,» kirjutas venekeelse Postimehe lugeja. Kiiu ja Jägala vahelisel teel tegi buss järsu manöövri vasakusse sõiduritta, seejärel sõitis teepervele ja hakkas kraavi vajuma. «Läbi ime suutis juht bussi siksakitades paremasse sõiduritta tagasi juhtida. «Bussis olid reisijad. Mis juhtus? Kas juhi ja reisijatega on kõik korras?» uurib lugeja.

Lux Expressi müügijuhi Sander Lõhmuse sõnul tabas pühapäeva õhtul Lux Expressi bussi roolis olnud bussijuhti ootamatult halb enesetunne.

«Terviserike ei olnud eluohtlik ja bussijuht ei kaotanud bussi üle kontrolli, kuid halvenenud enesetunne sundis teda tegema järsu manöövri bussi viivitamatuks peatamiseks esimeses teel olnud bussitaskus,» selgitas Lõhmus.

Ta lisas, et antud liinil oli bussis kaks bussijuhti ning peale bussitaskus peatumist asus bussirooli teine juht.

Bussifirma esindaja vabandas reisijate ees ja kinnitas, et liiklusohtlikku olukorda ei tekkinud. Manöövri ajal keegi bussis kannatada ei saanud ja bussijuhi tervis on praeguseks hetkeks korras.

Tegemist oli Peterburist Tallinna teel olnud bussiga ehk Tallinn-Peterburi liiniga.

Pressinõukogu arutas Lux Expressi kaebust Postimehe veebis 23. augustil 2016 ilmunud artikli «Luksusbussi hullumeelne sõidustiil jahmatas möödujaid» peale ja otsustas, et väljaanne rikkus head ajakirjandustava. Otsust loe siit: Postimehe veeb rikkus head ajakirjandustava

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles