Harjutused, mis muudavad su tugevamaks

Anna-Maria Uulma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naeratav naine.
Naeratav naine. Foto: SCANPIX

Vahel on keset tööstressi raske jääda produktiivseks, teadmata, et pead oskama selleks vaid mõnda lihtsamat harjutust.

On mitmeid harjutusi enda meelte parandamiseks, kuid vahel on abi ka lihtsamatest nippidest, et saaksid end jälle produktiivsena tunda, vahendab Business Insider.

Naerata endale peeglist igapäevaselt

Peale hommikust hammastepesu võiksid endale igapäevaselt peegli ees naeratada vähemalt kümme sekundit, sest naeratus on üheks parimaks viisiks enda tuju tõstmisel ja seega heaks vahendiks alustada päeva enesekindlana.

 Kirjuta endale päeva kõige tähtsam ülesanne alati paberile

Kui sa suudad märgistada igapäevaselt enda kõige tähtsama ülesande, mida tööjuures tegema pead, siis tuleb ka edu kiiremini sinuni, sest tähtsamad ülesanded saavad nii palju kiiremini valmis.

Mediteerimine

Mediteerimine võtab meilt kõigest paar minutit päevas, kuid vabastab meid kõigest muust välisest ning aitab seega meie ajul puhata, et suudaksime koguda endasse taaskord uusi ideid.

Väljenda endale tänulikkust

Endale tänulikkuse väljendamine ja kiidusõnade andmine aitab sul alati päeva värskendada, et suudaksid taaskord uusi asju korda saata.

Riietu alati veidi julgemalt, kui tegelik etikett sult seda nõuab

Kui su töökoht nõuab sult kindlat etiketti riietuse suhtes, siis ei tähenda see seda, et sa ei võiks lisada teatud lisasid, mis su rõivastust veelgi stiilsemaks muudaksid ning sind seetõttu enam esile tõstaks.

Proovi midagi uut

Millegi uue proovimine loob inimeses alati värskustunnet, mistõttu  võiksid alustada tööl olles vestlust mõne kolleegiga, kellega varem suhelnud ei ole või vaadelda enda töökohta hoopis teise nurga alt.

Mõtle endale salasõna, mis sulle inspiratsiooni annaks

Hoolimata kehvast tööpäeva algusest võib positiivne arvuti salasõna sinus alati head meelt ja uusi ideid tekitada.

Õpi «ei» ütlema

Sõna «ei» võib tunduda vahel isegi liialt ebameeldiv, kuid veelgi ebameeldivam on pidev mõtlemine sellele, mida sa teha sooviksid, kuigi tead, et sul puudub selleks piisav aeg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles