Pakendikonteinerid kannatavad risustajate tõttu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline probleemne pakendite kogumispunkt on Muratsis, kuhu on lubatud pakendite või paberi-papi kõrval toodud ka pehmeid mänguasju, voodi, kott-tool, pesumasin, ehitusklaasi jne.
Selline probleemne pakendite kogumispunkt on Muratsis, kuhu on lubatud pakendite või paberi-papi kõrval toodud ka pehmeid mänguasju, voodi, kott-tool, pesumasin, ehitusklaasi jne. Foto: Saarte Hääl

Lääne-Saare vald on hädas inimestega, kes ei saa aru, milleks on mõeldud pakendikonteinerid ja risustavad neid muu prahiga. 

Vallas on praegu 22 pakendikonteinerit, mis on kõigile kasutamiseks, kuid kui mõned inimesed ei kasuta konteinereid sihtotstarbeliselt, siis nad teevad paha teistele inimestele, kes seda teha soovivad, kirjutab Saarte Hääl.

Vallavalitsus palub, et inimesed ei viiks pakendikonteinerisse toidujäätmeid, riideid, ehitusprahti ja elektroonikajäätmeid, sest neid ei viida minema, tekitades palju pahameelt kõigile.

Kodanikke, kes ei täida jäätmehoolduseeskirjas sätestatut, võib nõuete rikkumise eest karistada rahatrahviga.

Loe täispikka lugu Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles