Lugeja küsib: kas Põrguvälja liiklussõlm ja Jüri jaotusring vastavad kaevetööde eeskirjale?

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri ringristmiku ehitus.
Jüri ringristmiku ehitus. Foto: Sander Ilvest

«Olen antud objektil märganud viimase paari nädala jooksul juba kahte liiklusõnnetust. Minul, Rae valla elanikuna, tekkis küsimus, kas ajutine liikluskorraldus vastab kaevetööde eeskirjale,» soovis lugeja teada.

«Kas ajutiste teede laiused vastavad nõuetele? Antud lõigus on väga suur liiklustihedus ning objekti läbides jääb mulje justkui poleks suunavaid ja sõiduradasid tähistavaid märke piisavalt. Kas kaeviku serv ei peaks olema piiratud massiivpiiretega?» lisas ta.

Vastab töövõtja, Lemminkäinen Eesti AS projektijuht Priit Kuldsaar:

Töövõtjana võime kinnitada, et liiklusskeem vastas kooskõlastatud skeemile ning suunaviitade ja märkide lisamine tekitaks vaid segadust. Ajutiste teede laius on ettenähtud miinimumist suurem.

Kommenteerib Maanteeameti põhja regiooni ehitusosakonna projektijuht Meelis Laanpere:

Maanteeameti jaoks on turvaline ja toimiv liikluskeskkond prioriteet ning seetõttu teeme endast oleneva, et tagada ohutus. Praeguseks on töövõtja paigaldanud objektile ajutised põrkepiirded.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles