Absurd: väikelinna postkontor pannakse ainsa töötaja puhkuse ajaks kinni (7)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pidev teenuste kokkutõmbamine maapiirkonnas on viinud kurioosse olukorrani Räpinas, kus töötaja puhkuse tõttu suletakse nädalaks kohapealne postkontor.

Omniva sõnul on see nende tavaline praktika, kohalikud võimuesindajad nimetavad aga tekkinud olukorda noa selga löömiseks, vahendas ERR uudisteportaal «Aktuaalset kaamerat».

Omniva Räpina postkontor on üks väheseid maapiirkonna kontoreid, mis on lahti viis päeva nädalas ning olenevalt päevast külastab seda 10–60 inimest.

Kui veel aasta alguses töötas postkontoris kolm inimest, siis kaks neist on nüüdseks koondatud. Seega on jõutud olukorrani, mil üheainsa töötaja haiguse või puhkuse tõttu pole talle asendajat võtta ning kontor pannakse kinni.

Omniva Räpina kontori klienditeenindaja Angela Lodesk ütles, et kui inimesed on harjunud, et postkontor on lahti, siis see tegelikult on probleem.

Omniva jaevõrgu üksuse juht Eve Vuks lisas, et alternatiivne variant kontori kinnioleku ajaks on saadetiste toimetamine lähimasse postkontorisse või kui see variant ei sobi, siis saab inimene tellida saadetise kirjakandjaga koju.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles