Samsung kutsub kõiki Note7 kasutajaid seadmeid tagastama

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Note 7.
Samsung Note 7. Foto: Ahn Young-Joon / AP / Scanpix

Kuigi teadaolevalt ei ole seni ükski Note7 intsident Baltikumiga seotud, kutub Samsung Electronicsi seadmeid tagastama.

Samsung palub kõigil Note7 kasutajatel Baltikumis oma seadmed välja lülitada ning tagastada need esimesel võimalusel, kuni uued Galaxy Note7 seadmed saabuvad.

Selleks, et pakkuda tarbijatele parimat võimalikku tuge, võttis Samsung vastu otsuse peatada Galaxy Note7 müük ning töötas välja kõikide seadmete väljavahetamiseks spetsiaalse vahetusprogrammi http://www.samsung.com/ee/note7exchange/.

«Meie jaoks on esmase tähtsusega tarbijate turvalisus ning kanname hoolt selle eest, et keegi ei saaks kannatada. Seetõttu palume kõigil kasutajatel lülitada välja oma Galaxy Note7 telefonid välja ning vahetada need esimesel võimalusel välja,» ütles Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma. «Peagi jõuavad meieni vahetusseadmed, mida saame pakkuda klientidele vahetusprogrammi käigus asendusena. Oleme äärmiselt tänulikud mõistva suhtumise ja kannatlikkuse eest,” lisas Aasma.

Samal ajal oodatakse kõiki Note7 kasutajaid võtma võimalusel kasutusele oma eelmised seadmed. Teise telefoni kasutamise võimaluse puudumisel saab uut Note7 oodates asendusseadme saamiseks kontakteeruda Samsungi klienditeenindusega telefoninumbril 800-7267, pöörduda Samsungi teeninduspunktidesse (MTTC Eesti aadressil Türi 5, Tallinn või TSC Eesti aadressil Pärnu mnt 139c/1, Tallinn, tel 8007267) või seadme edasimüüja poole, kellelt telefon soetati.

Samsung alustab Note7 nutitelefonide väljavahetamisprotsessi omal soovil alates 19. septembrist. Seadme väljavahetamise täpse kuupäeva osas võetakse klientidega personaalselt ühendust. «Meil on väga kahju võimalike ebamugavuste pärast, kuid antud toimingud on vajalikud, et saaksime tarbijatele jätkuvalt pakkuda kõrgkvaliteetseid tooteid. Töötame oma partneritega külg külje kõrval, et telefonide väljavahetamisprotsess kulgeks võimalikult sujuvalt ja tõhusalt,» seisab Samsungi pressiteates.

Kõik uued Note7 seadmed märgistatakse musta ruuduga pakendil, mis kinnitab seadme kuulumist uude partiisse ning annab tarbijatele kindluse, et neid varustatakse jätkuvalt kõige uuema tehnoloogiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles