Nordica tühistas taas tehnilise rikke tõttu lennu

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Erik Prozes

Tänahommikune Nordica Müncheni lend tühistati tehnilise rikke tõttu.

Nordica kommunikatsioonijuhi Liis Veersalu sõnul oli lennukil väike tehniline rike, mis lahendati. «Lennuk on nüüd korras ja lennuvalmis. Rohkem lendude tühistamisi täna ette näha ei ole.»

Ta lisas, et reisijad broneeritakse ümber teistele lendudele. «Palume reisijatelt ebamugavuste pärast vabandust,» kommenteeris Veersalu.

Postimehele kirjutas lugeja eilsest Müncheni-Tallinna lennust. «Eileõhtune väljalend hilines pagasiluugi vea tõttu ja 20 minutit pärast õhkutõusu kostis vali kolks ning kogu lennuk hüppas tuntavalt. Kokkupõrge nt linnuga ei saanud see olla, kuna olime mitme kilomeetri kõrgusel. Salong jäi selle peale ehmunult vaikseks ning lennuteenindajad käisid pilootidega ja omavahel sosistamas,» kirjutas lugeja.

Veersalu sõnul ei ole tänane ja eilne olukord omavahel seotud.

Eile tõesti raputas lennukit korraks Tšehhi õhuruumis päris korralikult, põhjuseks aga siiski tavaline turbulents. Nimelt lendas lennuk läbi õhukeerise, mille oli jätnud paar minutit varem risti mööda lennanud lennuk. «Salongipersonal käis pilootidelt uurimas, mis sellelaadse turbulentsi põhjustas,» selgitas Veersalu. Ta lisas, et tänase lennu tühistus oli seotud aga puhtalt elektroonikaga ning viga sai hommikutundide jooksul lahendatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles