Advokaat kaebas lennufirma kohtusse pärast 9-tunnist lendu paksu mehe kõrval

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees jagas enda olukorrast pilti ka sotsiaalmeedias.
Mees jagas enda olukorrast pilti ka sotsiaalmeedias. Foto: Corriere del Veneto Twitteri konto

Itaalia advokaat kaebas Emiratesi lennukompanii kohtusse, sest pidi lendama 9-tunnisel lennul ülekaalulise reisija kõrval.

Giorgio Destro on advokaat, kes on pärit Põhja-Itaaliast. Hiljuti pidi ta lendama Emiratesi lennukompanii lennukiga Kaplinnast Dubaisse, ülekaaluline mees kõrval istumas, vahendab The Local.

Pärast enda aknaäärsele kohale istumist oli Destro üllatunud, kui tema kõrval võttis istet märkimisväärselt ülekaalumine mees.

Mõni tund enne reisi algust oli Destro küsinud, et kas tal oleks võimalik mujale istuda, kuid talle öeldi, et lennuk on täielikult täis müüdud ja vabu kohti ei ole.

«Üheksa tundi pidin ma seisma vahekäigus, vahel sain istuda salongipersonali toolidel, kuid lõpuks pidin leppima enda kohaga ja kõrvalistuja kandumisega ka minu kohale,» kurtis advokaat.

Destro on lennukompanii tihe kasutaja ja lausa kuldklient. Tema sõnul ei palunud Emirates pärast vahejuhtumit isegi vabandust ega pakkunud mingit kompensatsiooni.

Ta soovib saada 2759,51 eurot: 759,51 lennupiletite eest, sest ta ei saanud nautida lendu ning 2000 eurot kahjutasu.

Kohtuotsus peaks toimuma oktoobrikuus Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles