Kõrtsipeod ei lase magada

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Nädalavahetusel võttis Meie Maaga ühendust murelik Kuressaare Pika tänava elanik Roland, keda on juba pikemat aega seganud Kapteni kõrtsist tulev müra.

Ta on pöördunud ka linnavalitsuse ja politsei poole, kuid suures plaanis pole ta murele lahendust leidnud. Roland elab Pikal tänaval üürnikuna alates maist, kuid tema sõnul on majaomanikule ja ümbruskaudsetele elanikele tekitanud lärm muret juba aastaid.

«Tegemist on siiski õigusrikkumisega. Osa Pika tänava elanike eluruumides on müra tase nii kõrge, et suhtlemiseks on vaja häält kõrgendada. Hetkel valitseb situatsioon, kus linn väidab, et asjaga saab tegeleda ainult politsei ning politsei esmane küsimus rikkumisest teadasaamisel on, et kas te linnavalitsuse poole olete pöördunud? Tundub, et me nagu ei elakski õigusriigis,» rääkis Roland.

Tema sõnul käib politsei väljakutse peale vaid ukse ees ja tõepoolest seal müra ei ole. Probleem on mehe sõnul selles, et lahti tehakse kõrtsi tagauks, mistõttu on häiritud ümberkaudsed elanikud.

Loe täispikka lugu ja linnavalitsuse ning kõrsti seisukohti Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles