Ostja leidis leiva seest plastitüki, mida tootja omaks ei võta

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leib koos võõrkehaga.
Leib koos võõrkehaga. Foto: Lugeja pilt

Üks tarbija, kes oma nime ei avaldanud, kuid oli lisanud e-kirjale ka pildi, väitis, et leidis leiva seest terava 3,5 cm pikkuse plastmassi tüki, Eesti Pagar võõrkeha omaks ei võta.


Tooteks, milles oli plastitükk, osutus Eesti Pagari «Rehe tõsine rukkileib». Pildil on näha, et tükike pärineb tõepoolest leiva seest, sest sellesse on jäänud sama suur jälg.

«Isegi leiba ei julge enam osta, sest kunagi ei tea, mis üllatus sind tabab,» kommenteeris tarbija.

Eesti Pagari kvaliteedijuht Kairit Luhakooder teatas, et kuna tootel puudub info parim enne kuupäeva kohta, siis on täpseid asjaolusid raske välja selgitada.

«Fotot vaadates ilmneb, et tegemist võib olla paelaga, mida võidakse kasutada kaubaaluste pakkimisel. Eesti Pagar enda poolt kasutatavatel tooraine pakenditel ega ka leiva tootmises selliseid paelu ei kasuta,» lisas ta.

Siiski lubas ettevõte esindaja arvestada tarbija saadetud vihjega ning võtta tooraine ja kauba pakendite kasutuse suurendatud kontrolli alla, et edaspidi kõiki võimalikke ebameeldivusi ära hoida.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles