Selvekassa petmine läks mehele kalliks maksma

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Iirimaalt Belfastist pärit mees pidi läbima kohtutee, kuna Tesco poekett süüdistas teda korduvates pettustes iseteeninduskassadega.

53-aastast Aidan Martin Devlinit süüdistatakse Tesco kaupluse iseteeninduskassaga 12 korral vassimises, vahendab Independent. Mees nimelt leidis, et kuna porgandid on ligi kolm korda odavamad kui õunad, on hea säästunipp märgistada õunad iseteeninduses hoopis porgandite sildi ja hinnaga.

Poekett ei olnud aga leebe ning andis mehe korduvate pisivarguste eest kohtusse ettevõttele rahalise kahju tekitamise eest. Devlin jäi kohtus tagasihoidlikuks ning püüdis kergema karistuse saamise nimel olla koostööaldis. Juhtum on veel arutamisel.

Kahtlemata pole mees ainuke, kes on püüdnud iseteeninduskassas veidi soodsamalt läbi saada. Hinnanguliselt lähevad säärased pisivargused Inglismaa poekettidele igal aastal maksma üle miljardi naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles