Fotokonkurss: kellele prügi, kellele tõeline varandus

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prügi tähendus on ajas muutuv. Kui keskajal kaotas kallis peeker purunedes väärtuse, siis tänapäeval saame leitud kilde kokku kleepides «üle prahi» eseme. Kolikambritest, pööningutelt või prügi seast võib sageli leida ära visatud asju, mida hiljem vägagi hinnatakse. Mõned leiud on nii hinnas, et on väärt suisa muuseumis talletamist, nagu tõestab Tartu linnamuuseumis avatud näitus «Ajaloo prügikastist ajalukku. Jäätmed, teadus ja äri keskajast tänapäevani».

Hea lugeja, milliseid väärtuslikke asju oled sina leidnud kolikambrist, pööningult või vana prahi seast? Pilte uue elu saanud vanast «prahist» ootame aadressil tarbija@postimees.ee kuni 31. oktoobrini. Väärt auhinnad panevad välja Tartu linnamuuseum ja Postimees.

Konkursi võitjad tehakse teatavaks hiljemalt  3. novembril ning tulemused avalikustatakse Postimehe tarbijaportaalis. Võitjatega võtab toimetus ühendust meili teel.

Küsimuste korral palun kirjutage aadressil tarbija@postimees.ee.

 Postimees Grupp võib avaldada konkursile saadetud fotosid oma veebi- ja trükiväljaandes tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles